Saariretket

1-6 henkilölle

Tervetuloa saariretkille, jotka tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua autioihin saariin ja kokea luonnon rauhaa veneen keinuessa aaltojen tahdissa. Retket on suunniteltu 1-6 hengen porukoille, joten voit jakaa tämän ikimuistoisen kokemuksen ystäviesi tai perheesi kanssa.

Haluatko uppoutua autioon saareen, tuntea luonnon rauhan ja aaltojen kohinan, pulahtaa uimaan ulkomeren kirkkaaseen veteen tai viettää yön saaressa taivasalla riippukeinussa tai teltassa? Kaikki tämä on mahdollista saariretkillämme. Ruokailu järjestyy saaressa yhdessä trangialla tehden, tarjoten sinulle aitoa luontoelämystä.

Jos sinulla on omatoimisuutta ja halua, voit myös retkeillä täysin omatoimisesti. Huolehdimme tarvikkeista ja kuljetuksista saareen, jotta voit keskittyä nauttimaan luonnosta. Takaamme, että kokemuksesi on unohtumaton.

Saarikohteemme vaihtelevat huolellisesti suunnitellusti, jotta luonnon kuormitus pysyy pienenä, emmekä tarpeettomasti häiritse herkkiä ekosysteemejä. Noudatamme periaatetta: tuo tullessa, vie mennessä – eli MITÄÄN ROSKIA EI JÄTETÄ luontoon! Oletko valmis lähtemään seikkailuun kanssamme ja kokemaan saarielämän ainutlaatuisuuden?

a red light house sitting in the middle of a body of water