Veneretket

1-6 henkilölle

Lähde unohtumattomalle veneretkelle upealle Saaristomerelle! Lähtösatamana voi olla esimerkiksi Kokkila, Mathildedal, Förby, Skata, Västanfjärd, Taalintehdas ja Kasnäs. Voit valita lyhyen tunnin mittaisen seikkailun tai viettää koko päivän Saaristomeren kauniissa maisemissa.

Veneretkemme sopivat erinomaisesti sekä yksityisasiakkaille että yrityksille. Tarjoa vieraillesi mahdollisuus ihailla kaunista saaristomerta, sen lukuisia nähtävyyksiä ja luonnon ihmeitä, samalla kun voit rentoutua ja nauttia itse retkestä ilman huolta kipparoinnista. Ne tarjoavat myös täydellisen vaihtoehdon erilaisiin tilaisuuksiin, kuten syntymäpäivälahjaksi, polttareihin, TYKY-päiviin tai TYHT-päiviin. Syntymäpäiväjuhlat luodolla tai rauhallinen veneily saaristokylän ohi ovat suosittuja ohjelmanumeroita, jotka tekevät päivästä erityisen.

Retken aikana voimme suunnitella pysähdyksiä uimiseen, kahvitteluun, herkulliseen ateriaan tai vaikka geokätköilyyn – vain mielikuvitus on rajana! Anna meidän huolehtia järjestelyistä ja varmista, että Saaristomeren kauneus ja monipuolisuus jäävät unohtumattomaksi osaksi päivääsi.

rocky shore with rocks on water under blue sky during sunset