Kalastusretket

1-4 henkilölle

Tervetuloa unohtumattomille kalastusmatkoille, joissa avautuu ainutlaatuinen tilaisuus uppoutua luonnon rauhaan ja saariston kauneuteen. Tarjoamme intiimejä kalastuselämyksiä juuri sinun porukallesi, sopivasti 1-4 hengelle.

Matkamme suunnitellaan tarkasti ottaen huomioon ajankohta ja keliolosuhteet. Lähtökohtanamme voi olla suuntaaminen saariston suojiin tai seikkailu ulkomerelle Salon, Kemiönsaaren tai Paraisten vesialueille. Kohdekaloina meillä on herkullisia saaliskaloja, kuten Kuha, Hauki, Ahven ja kylmän veden aikaan myös Meritaimen.

Valittavanasi on eripituisia kalastusmatkoja, aina parin tunnin iltapäiväretkistä useamman päivän mittaisiin seikkailuihin. Pidemmillä retkillä pääset kokemaan aivan uuden ulottuvuuden, kun valmistamme ateriamme itse jossakin lukuisista idyllisistä ulkosaarista tai voit valita majoituksen ateriapalvelulla varustettuna.

Yhteistyökumppanimme ovat valmiina palvelemaan teitä majoitus- ja ateria-asioissa, jotta voitte keskittyä täysin nauttimaan kalastusmatkastanne. Tule mukaan ja koe merellisen kalastuksen lumo ammattitaitoisen oppaan johdolla. Tarjoamme unohtumattomia hetkiä luonnonhelmassa, jossa yhdistyy kalastuksen ilo ja saariston kauneus.

blue water photo